Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Storycroft John Lennon

"Johnny"

Sukupuoli ori Koulutustaso VaB 80cm
Rotu New Forest Painotus kouluratsu
Väri tummanruunikko Syntynyt 20.01.2018 Irlanti (4v)
Säkäkorkeus 145cm Kasvattaja Storycroft Stables
Rekisteritunnus VH17-027-0022 Omistaja Mercy VRL-14264

 

Herrasmies

Johnny boy on luonteeltaan herrasmiesmäisen rauhallinen ja mukava, eikä ponissa ole moitteen sanaaa annettavana. Se varmasti avaisi oven hoitajalleen hänen puolestaan ja puhuisi ärsyttävän yläluokkaisella brittiaksentilla, jos vain osaisi. Herrasmies hän todellakin on, vaikka isäukkonsa onkin aikamoinen vintiö. 

Hoidettaessa ja käsiteltäessä Johnny on hyvin kiltti. Pienetkin voivat hoitaa tätä nallukkaa ilman pelkoa. Ori seisoo kohteliaasti paikallaan hoitotoimenpiteiden ajan, eikä sählää mitään ylimääräistä. Kuolaimet se suorastaan nappaa suuhunsa ja seisoo nätisti aloillaan satulan laiton ajan. Taluttaessa Johnny on kiltti, mutta saattaa vilkuilla nättejä tyttöjä. Ori ei kuitenkaan sinkaise minnekään, vaikka se saattaakin hieman hörähdellä ja flirttailla. 

Ratsastaessa Johnny on nuoresta iästään huolimatta oikein hieno. Sen liikkeissä on kunnolla draivia vaativillekin radoille, eikä orin tasapainossa tai koordinaatiokyvyssäkään ole haukkumisen varaa. Ori on suorastaan pikkutarkka kulmista, suoruudesta ja täsmällisistä liikkeistä. Se tosin vaatii ratsastajalta kovan keskivartalon hallinnan sekä virheettömän apujenkäytön, koska muuten ori liikkuu ihan miten sattuu.

Maastossa ori tykkää käydä, kuka ei tykkäisi. Se on äärimmäisen helppo maastoratsu, koska ruunikko on täysin liikennevarma ja luotettava joka tilanteessa. Laukkapätkillä ei ole mitään vaaraa käsistä karkaamiseen. Esteistäkin Johnny pitää, mutta ei ole mikään estekisojen ruusukehai. Se hyppää ihan kiitettävästi 80 sentin ratoja, mutta välillä sortuu puomien tiputteluun ja kieltoihin. Maastoesteillä Johnny saattaa kiellellä ilmeellää "mitä sinä hullu ihminen minut tuonne ratsastit!"

Kisapaikoilla ori tykkää olla. Se nauttii esiintymisestä ja liikkuu oikein harvinaisen hyvin ison yleisön edessä. Johnny ei ole mikään säikky poni eikä jännittäjä, joten sen kanssa kilpaillessa voitto on ratsastajasta kiinni. Etenkin palkintojenjaossa ori näyttää oikein halkeavan itsetyytyväisyydestä.

Paholaisen perillinen

 

i. Imagine Conspiracies

nf trn 138cm

e. Cramont Birdie

nf rn 144cm

 

Villi tusina

Johnny ei ota vielä tammoja vastaan.

Kuvagalleria

    

     

 

VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME HORSE
©2019 ~ - suntuubi.com